Die effektiwiteit van die Verloskunde handleiding van die Perinatale Self-Onderrig Program om voorgeboorte en intrapartum sorg te verbeter : 'n gekontroleerde studie - Theron, Gerhardus Barnard (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
One copy microfiche.