Adolessente probleme in 'n hoer sosio-ekonomiese gemeenskap : 'n maatskaplikewerk - perspektief - Brown, Jeanne M. (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (M.A.) -- University of Stellenbosch, 1998.