Artikel 9C van die inkomstebelastingwet met spesiale verwysing na aktiewe en passiewe inkomste - Wiese, Adelle (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MComm)--Stellenbosch University, 1998.