Beleidsbesluitneming en politieke onderhandeling oor grensafbakening in die Kaapse Metropool - Van Beek, C. J.(Coenraad Josephus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (M.P.A.) -- University of Stellenbosch, 1998.