Beleidskwessieanalise van die toelatingstelsel by die Durbanville gemeenskapsgesondheidsentrum - Mostert, Erma (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (M.P.A.) -- University of Stellenbosch, 1998.