Die aandeel van supervisie in die ontwikkeling van beroepsmotivering by militere maatskaplike werkers - Conradie, Christo Hendrik (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (M.A.) -- University of Stellenbosch, 1998.