Die bydrae van privaat militere bystand tot demokratisering en vredesondersteuning in Angola en Sierra Leone - Bernhardt, W (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (M.A.) -- University of Stellenbosch, 1998.