Die effektiwiteit van 'n informele skoolgereedmakingsprogram in die Malmesbury omgewing - Van der Merwe, Martin Carel (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (M. Ed.) -- University of Stellenbosch, 1998.