Die effek van 'n gekombineerde pliometriese en gimnasiumprogram op die ratsheid en plofkrag van netbalspelers - Kemp, Freda (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MMBK) -- University of Stellenbosch, 1998.