Die effek van 'n grootmotoriese vaardigheidsontwikkelingsprogram op die motoriese vaardigheid van benadeelde kinders - Briedenhann, Jemiema Christina (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MA) -- University of Stellenbosch, 1998.