Die funksie en rol van die profetiese figuur in 'n Siro-Palestynse gemeenskap van die agste eeu v C : 'n kultuurantropologiese ondersoek van die boek Amos - Scheffers, Norman W (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (M.A.) -- University of Stellenbosch, 1998.