Die implementering van omgewingsmissies, -beleide en -programme as omgewingsbestuurshulpmiddele - Engelbrecht, Johannes Cornelis (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (M.A.) -- University of Stellenbosch, 1998.