Die korttermynimpak van 'n lewensvaardigheidsprogram ten opsigte van besluitneming met denkvaardighede as basis by primere skoolleerders : 'n loodsondersoek - Ellman, Albert Charles (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MEd) -- University of Stellenbosch, 1998.