Die militere maatskaplike werker se kennis van en vaardigheid in maatskaplikewerk-konsultasie - Pretorius, Andre Johannes (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (M.A.) -- University of Stellenbosch, 1998.