Die uitkenning van onderskeidende finansiele kenmerke van genoteerde nywerheidsmaatskappye wat swak, gemiddeld en uitstekend presteer - Van Dyk, Daniel Petrus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (M.A.) -- University of Stellenbosch, 1997.