Evaluasie van die genetiese variasie in genaturaliseerde populasie van Medicago polymorpha in die Winterreenstreek van Suid-Afrika en die moontlikheid om 'n teelprogram vir die verbetering van die spesie as weidingsgewas te ontwikkel - Swart, Johanna Maria (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (M.Sc.Agric.) -- University of Stellenbosch, 1998.