Geloofskrisis as gesigsbedrog : 'n postmodernistiese siening van spiritualiteit en pastoraat - Greyling, Jacobus Petrus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1998.