Groepsbenadering tot musiekopvoeding met besondere verwysing na groepgerigte klawerbordonderrig - Coertzen, Maria Aletta (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (D.Ed.) -- University of Stellenbosch, 1998.