Kritieke logistieke faktore wat Suid-Afrikaanse uitvoerders kan aanwend om mededingend internasionaal handel te dryf - Matthee, Frederick Neil (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Study project (M. Admin.) -- University of Stellenbosch, 1998.