Kultuurhulpbronbestuur (KHB) binne die funksionele konteks van museums in Suid-Afrika - Van Vollenhoven, Anton Carl (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (M.A.) -- University of Stellenbosch, 1998.