n Bedryfsielkundige ondersoek na die tydorientasie van joernaliste met verwysing na die 4-dimensionele teorie van menslike gedrag - Nel, Frederick (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (M.Comm.) -- University of Stellenbosch, 1998.