n Bedryfsielkundige ondersoek na versnelde opleiding en ontwikkeling binne 'n beperkte ekonomiese sektor - Nel, René (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (M.A.) -- University of Stellenbosch, 1998.