n Evaluering van leierskapopleiding en ontwikkeling vir die adjudant-offisiere in die Suid-Afrikaanse Nasionale Weermag - Edwards, Tryna (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (M.P.A.) -- University of Stellenbosch, 1998