n Kultuurhistoriese ontleding van gebou en bewoner : gevallestudies van Residensie en Avondrust, Graaff-Reinet - Malherbe, Johanna Francina (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (M.A.) -- University of Stellenbosch, 1998.