n Normatiewe model vir prioriteitsbepaling deur plaaslike owerhede met geselekteerde toepassings in Afrika - Du Plessis, Carel P (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (Ph.D.) -- University of Stellenbosch, 1998.