n Oorsig van die Suid-Afrikaanse brandstofbedryf en die moontlike gevolge van deregulering - Dommisse, Jacques Martin (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Study project (M.Econ.) -- University of Stellenbosch, 1998.