n Vennootskaplike benadering vir die opleiding van volwasse basiese onderwys en opleiding (VBOO) praktisyns : die USWE/Pentech-vennootskap - Dodgen, Noleen Anita (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (M.Ed.) -- University of Stellenbosch, 1998.