n Vergelyking tussen vorige en huidige behuisingsbeleide : rolspelers, doelwitte en grondvlakgebeure - Abrahams, Anthea Arlene (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Study project (M. in Town and Regional Planning) -- University of Stellenbosch, 1998.