Uitkontraktering as alternatiewe diensleweringsmetode vir plaaslike owerhede in die Hantam Distriksraadgebied - Janse van Rensburg, Cornelius Christiaan (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Study project (MPA) -- University of Stellenbosch, 1998.