Universiteitstudente se begryping van basiese begrippe in elementere differensiaal- en integraalrekening - Bezuidenhout, J. G. H (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (Ph.D.) -- University of Stellenbosch, 1998.