Verdigting : 'n ondersoek na die haalbaarheid en aanvaarbaarheid daarvan - De Klerk, Danette (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Study project (M. in Town and regional planning) -- University of Stellenbosch, 1998.