Beleid vir praktykonderrig van studente in maatskaplike werk by gesinsorganisasies - Coertse, Elizabeth(Elizabeth le Roux) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (M.A.) -- University of Stellenbosch, 1999.