Die afbakening van stedelike grense as meganisme om die probleem van stedelike sprei aan te spreek met spesifieke verwysing na Stellenbosch - De Villiers, W. J.(Willem Johannes),1921- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MS en S) -- University of Stellenbosch, 1999.