Die bepaling van hindernisse in die uitvoer van wyn : met spesifieke verwysing na die Wes-Kaap - Keyter, Lina (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Study project (M.Comm.) -- University of Stellenbosch, 1999.