Die bydrae van Walther Blersch as stadsklerk tot die argitektoniese nalatenskap van Stellenbosch - Vorster, Leon Willem (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MA)--Stellenbosch University, 1999.