Die ekonomiese en nasionaliteitsvraagstukke as oorsake van die konflik in die voormalige Joegoslawie : 'n kritiese analise en historiese perspektief - Kriel, Marie Louise (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (M.A.) -- University of Stellenbosch, 1999.