Die geskiedenis van die Raad van Verteenwoordigers as 'n administratiewe komponent van die driekamerparlementstelsel in Suid-Afrika, 1984-1994 - Dempsey, M. C.(Marthinus Christoffel) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Full text to be digitised and attached to bibliographic record.