Die hantering van georganiseerde bedrog in die Wes-Kaap : 'n model vir organisatoriese effektiwiteit - Theron, Paul F (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MPA) -- Universiteit van Stellenbosch, 1999.