Die huwelik en egskeiding : 'n skriftuurlike ondersoek na die geldigheid van egskeiding - Griebenow, Barnard Stephan (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Dissertations (B.D.) -- University of Stellenbosch, 1999.