Die invloed van die godsdiensbelewing en geloofslewe van die Afrikaanssprekende in die George-omgewing (1920-1940) op sy lewensuitkyk en lewenswyse - Gericke, Greta(Margaret Frieda) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (M.A.) -- University of Stellenbosch, 1999.