Die invloed van die implementering van 'n totalegehaltebestuursmodel op organisasieverbondenheid, werksbetrokkenheid en organisasiedoeltreffendheid - Bartlett, Gabriel Adolf (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (M.Econ.)--Stellenbosch University, 1999.