Die invloed van Internet op die toepaslikheid van die bronreels in terme van die Inkomstebelastingwet, No. 58 van 1962 - Wesson, Nicolene (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MCom)--Stellenbosch University, 1999.