Die invloed van 'n avontuurervaring op die selfkonsep van seuns uit verskillende sosio-ekonomiese omgewings - Van Blerk, Jan Carel (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Dissertation (M.MBK.) -- University of Stellenbosch, 1999.