Die ondersoekproses op skoolvlak : 'n model vir die ontwikkeling van inligtingsvaardighede - Fourie, Sophia Catharina Johanna (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (M.Ed.) -- University of Stellenbosch, 1999.