Die ontstaan van die metaforiese perspektief op kuns, waarheid en betekenis : 'n herwaardering van die moderne artistieke praktyk - Potgieter, Frederick Johannes (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (D.Phil.) -- University of Stellenbosch, 1999.