Die ontwikkeling van die Suid-Afrikaanse nywerheidsektor en 'n kritiese evaluering van die huidige beleid - Du Plessis, Sophia Wilhelmina Fredrika (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MCom) -- Stellenbosch University, 1999.