Die ontwikkeling van lewensvaardighede by 'n groep primere skoolleerders met spesifieke verwysing na besluitneming - Piedt, David Arthur (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (M.Ed.) -- University of Stellenbosch, 1999.