Die ontwikkeling van 'n datamodel vir GIS ter bevordering van infrastruktuur-dienslewering binne die stadsingenieursdepartment van die Paarl - Blignaut, Jan Hendrik1962- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (M. Ing.) -- University of Stellenbosch, 1999.