Die ontwikkeling van 'n geintegreerde psigoterapie-model vir selfverwesenlikingsproblematiek in die middelleeftydsoorgang - Louw, Melleta (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (D. Phil.) -- University of Stellenbosch, 1999.