Die ontwikkeling van 'n koaksiale resoneerderfilter vir implementering in L-band dipleksers - Theron, J. D. (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (M.Ing.) -- University of Stellenbosch 1999.